Vindecarea Reconectivă este ferm susţinută de cele mai recente teorii din fizica nucleară şi cuantică, unde tot ceea ce noi, ființele umane am susținut că ar fi adevărat este răsturnat, timpul se scurge în sens invers, gravitația devine mai puternică cu distanţa, şi materia şi energia se scindează în bucle vibrante de string-uri.
Oamenii de ştiinţă sunt încântați de modul în care Vindecarea Reconectivă pare a fi unică. Cercetările ştiinţifice au arătat că Vindecarea Reconectivă este foarte diferită de Reiki şi de alte tipuri de vindecare prin energie, inclusiv în ceea ce se întâmpla cu EKG-ul şi EEG-ul practicianului şi ale pacienților.
Alte teste care implică generarea de evenimente întâmplătoare au arătat că frecvenţele reconective aduc armonie în haos. În prezenţa acestor frecvenţe vindecătoare, apar în mod normal modele organizate neobișnuit în rezultatul aleatoriu al dispozitivelor.
Vindecarea Reconectivă incită un mare interes medicilor de top şi cercetătorilor din spitale şi universităţi din întreaga lume. Iată ce au afirmat câţiva dintre oamenii de ştiinţă care conduc cercetări despre Vindecarea Reconectivă.
wt
William Tiller, PhD Profesor Emerit la Universitatea din Stanford, Departamentul de Ştiinţa Materialelor, Membru al Academiei Americane pentru Ştiinţe Avansate
“Prin Vindecarea Reconectivă multe tipuri de energie şi lumina se scurg prin vindecător şi vindecat. Cu alte cuvinte, noi discutăm despre trecerea dincolo de limite a ceea ce este clasic cunoscut ca energie vindecătoare, într-un spectru mai larg de energie, lumina şi informație”
Acum noi știm despre corp că se vindecă cu ajutorul frecvenţei, vibrației şi rezonanţei comunicate prin intermediul luminii. Prin urmare, faptul ca frecvenţele reconective conțin un element de lumină este foarte semnificativ. În 1970, un om de ştiinţă german, Fritz-Albert Popp, în timp ce cerceta cauzele cancerului, a făcut o descoperire interesantă, şi anume că  ADN-ul nostru emite un anumit nivel de lumină şi că aceasta folosește frecvenţele de toate variațiile ca pe o unealtă informatică, ceea ce sugerează faptul că sistemul bio-feedback al corpului depinde de undele luminoase. El a descoperit că lumina este responsabilă de foto-repararea celulelor iar cancerigenii provoacă boala deoarece ei blochează în permanent lumina şi o amestecă astfel că foto-repararea nu poate funcționa.
Când suntem bolnavi, undele noastre luminoase sunt desincronizate.
Dr. Tiller continua: „Am făcut un experiment în cadrul unui atelier şi datele ştiinţifice culese sunt remarcabile. Am măsurat energia din încăpere înainte şi după experiment. Creșterea valorilor după două zile a fost uriașă.”
dr_gary_schwartz
Gary Schwartz, PhD autor al “The Living Energy – Universul Energiei Vii”, Profesor de Psihologie, Chirurgie, Medicină, Neurologie şi Director psihiatru la Centrul pentru Medicină Frontalieră în Ştiinţă Câmpului Bio, Laboratory for Advances în Consciousness and Health University of Arizona.
Laboratorul Sistemelor de Energie Umană, pe care Gary Schwartz l-a condus anterior, a efectuat patru experimente cu destinație cu atenție aleasă, experimente controlate pentru a determina dacă Vindecarea Reconectivă este ceva ce ştiinţa de bază poate dovedi în laborator.
În studiile efectuate dr. Eric Pearl şi doi dintre studenții săi au servit ca emiţători, în timp ce voluntarii au acționat ca receptori. Primul test a arătat ca subiecții, legați la ochi, au putut detecta energia până la 83% din timp.
Al doilea a arătat că energia funcționează ca un semnal electromagnetic. Al treilea a arătat ca unda inimii emiţătorului, măsurată prin EKG se imprimă în unda creierului primitorului, măsurată prin electroencefalograma (EEG), în special când emiţătorul urmează să trimită energia.
„Cel mai semnificativ în acest al treilea experiment,” spune Schwartz, “este că indiferent dacă receptorul era sau nu conștient de energie, EEG-ul a imprimat acelaşi lucru, prin urmare, există detectarea energiei şi în stare inconștientă, care poate fi înregistrată electromagnetic.
„Al patrulea experiment a înregistrat undele creierului şi mișcările oculare a 30 subiecți în trei condiții diferite. Laboratorul încă analizează datele.
Dr-Richard-Gerber
Richard Gerber, MD is the author of the 1988 book, Vibrational Medicine: New Choices for Healing Ourselves, a publication that has been reviewed as ‘landmark’ and ‘encyclopedic’, and în many ways bridges the gap between science and esoteric healing.
Medicina vibraţională este o abordare de diagnostic şi vindecare a bolii folosind energie în forme şi frecvente diferite. Este prima abordare ştiinţifică pe care am văzut-o şi care poate integra ştiinţa şi spiritualitatea, ceva ce, din păcate, a fost lăsat deoparte de modelul medical. Dacă vreți, numai când vom privi corpul ca pe un sistem energetic multi-dimensional vom începe să analizăm cum se manifestă sufletul, prin biologia moleculară.
La un anumit moment al evoluției ființei umane, meridianele noastre au fost cândva conectate la ceea ce se numește linie tonală axiatonala şi la sistemul interconectat care de fapt se conectează la matrici energetice dimensionale superioare, care se extind dincolo de corpul eteric şi care pot susține un model perfect de sănătate şi echilibru. Aceasta poate fi zona unde Vindecarea Reconectivă poate funcționa cu adevărat: în reconectarea meridianelor noastre la aceste linii axiatonale şi la rețeaua interconectată.
STUDIU COMPARATIV
reconectareaStudiul a fost proiectat sa stabileasca impactul pe careVindecarea Reconectiva l-a avut asupra ADN-ului uman. In cadrul experimentului, o planta a fost „socata” cu caldura sau cu electricitate. Se cunostea faptul ca la soc ADN-ul se despleteste. Daca este lasat sa se refaca singur, se va impleti la loc dupa o anumita perioada de timp, absorbind lumina pe masura ce se infasoara la loc. Folosind un spectrographmetru, Rein a supus recuperarea ADN-ului unor forme variate de modalitati de vindecare: Reiki, Jorhei, Jin Shin si Vindeacrea Reconectiva.
Rezultatele: Cu Reiki, Jorhei, Jin Shin, ADN-ul s-a infasurat mai lent decat norma stabilita. Cu Vindecarea Reconectiva s-a infasurat MAI REPEDE. Chiar mai mult, ADN-ul pe care s-a aplicat Vindecarea Reconectiva a demonstrat ca aceasta forma de vindecare chiar a corectat anumite defecte mostenite sau preexistente in ADN-ul plantei. Acest fapt confirma ca Vindecarea Reconectiva este diferita si ca are un impact direct la nivel de ADN al fiintelor umane.
korotkov-vindecare-reconectivaKonstantin Korotkov, PhD , Director al Institutului de Cercetare Federala din St. Petersburg
Vindecarea Reconectiva a fost predata unui grup de doctori, cercetatori, terapeuti si atleti olimpici din Rusia. Subiectii au fost expusi timp de 6 ore frecventelor Vindecarii Reconective si predarii acesteia in timpul seminarului de doua zile. Fiecare dintre participanti a fost masurat inainte, in timpul si dupa experiment prin diferite teste metodologice, inclusiv folosindu-se aparatul ce masoara campurile bio-energetice din jurul corpului unei persoane.
Rezulatatele : Efectele VR asupra atletilor si nivelurilor lor de energie au fost „enorm de semnificative”, dupa spusele lui Korotkov. Fiecare dintre acesti atleti si subiecti testati au experimentat o crestere puternica intr-o durata mica de timp a nivelurilor lor de energie, cu o crestere medie de 22% sau mai mult. Atletii au raportat ca au putut clar simti frecventele si beneficiile aduse de ele in corpurile lor. Unul dintre atleti care avusese o ruptura recenta de picior, mergea cu dificultate si dureri, a putut- dupa 2 sesiuni de experiment- sa se ridice de pe masa de masaj si sa mearga singur, durandu-l doar foarte putin. Doctorul lui, care fusese prezent in timpul acestui experiment, i-a facut inca o radiografie in ziua urmatoare si a ramas stupefiat ca ruptura grava a osului aparea cumva doar ca un fel de luxatie usoara.
Comentarii: Dr. Kotkov afirma: ” Rezultatele au fost foarte, foarte puternice si foarte, foarte diferite” fata de orice vazuse pana atunci in vasta sa experienta de cercetare bio-energetica.
campuri-energie-inainte-si-dupa-vindecare-reconectiva
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns