La multi ani 2019!

Dragi prieteni ai Asociatiei Scoala Realizarii Viselor,

iata ca a mai trecut un an in care ne-am apropiat si mai mult de visele noastre, de fiinta noastra.A fost un an in care multi dintre noi am avut constientizari profunde, am avut curajul de a lua decizii profunde care ne duc clar pe o alta linie de timp mai inaltatoare.

Multumesc cu Recunostinta tuturor celor care si in acest an au pus la indoiala munca mea pentru ca m-au ajutat sa imi vad punctele de vedere limitative care nu imi dadeau voie sa zbor, sa urc pe treptele cunoasterii.Multumesc cu Recunostinta tuturor celor care si in acest an mi-au sustinut cu Iubire munca pentru ca m-au facut si mai constienta ca sunt oameni care cresc atunci cand imi aud cuvantul, precum granele cand sunt mangaiate de caldura soarelui.Multumesc tuturor situatiilor, evenimentelor din viata mea din acest 2018 care mi-au dat suportul in drumul meu.

Ma bucur ca in acest an am ajuns la Amsterdam la un seminar al lui Eric Pearl si am retrait clipe minunate, am retrait amintiri din 2013, 2014, 2015. Din 2013 de cand am absolvit cursul cu Eric Pearl viata mea a capatat un nou sens. Sensul pentru care am venit aici pe aceasta Planeta Vie.Un alt dar important pentru mine in 2018 a fost accesarea cursului de Acces Bars si pe care ma pregatesc cu Bucurie sa il transmit mai departe incepand din Ianuarie 2019.

Cel mai mare cadou care mi l-a facut 2018 este faptul ca m-a onorat sa fiu din nou mama, fiica mea urmand sa se nasca in februarie 2019. Asadar, fiul meu Andrei-Cristian si Ingerita Maria Magenta ce vine sunt daruri minunate ale lui Dumnezeu pentru care ma simt onorata si privilegiata.

Legat de 2019, va fi un an in care este necesar sa ne pastram Curajul de a actiona conform adevarului propriu. Desigur ca acest adevar ar trebui aliniat la adevarul Divin, insa fiecare percepem cat ne permitem din acest adevar. Si asta se vede in cum gandim, vorbim si actionam.

Va recomand cu Iubire sa va faceti timp sa cititi Jurnalul Fericirii al lui Nicolae Steinhardt si Noua fete ale lui Hristos de Eugene E. Whitworth. De ce? Pentru ca avem nevoie de un model de CURAJ in acest 2019 si Iisus este cel mai bun model in acest sens. Pe langa faptul ca a fost bun, bland, iubitor, El a dat dovada de Curaj, loialitate, perseverenta, credinta si este modelul la care ar trebui sa ne raportam in fiecare zi.

Va doresc ca in acest 2019 sa aveti CURAJul sa va apropiati din ce in ce mai mult de Iisus, sa va accesati tiparul Christic si sa il manifestati in viata de zi cu zi.

Fie ca acest 2019 sa va aduca tot ceea ce este necesar pentru cresterea voastra si implicit a noastra, cu Usurinta, Bucurie si Glorie.
Fie ca acest 2019 sa ne faca mai constienti de faptul ca suntem interconectati si orice gandim, spunem si cum actionam influenteaza intreaga umanitate, Planeta.
Fie ca in acest 2019 sa onoram cu adevarat ceea ce suntem, aceasta Planeta si sa iubim cu adevarat, Divin.

Va imbratisez cu drag si va iubesc! Amintiti-va ca Dumnezeu este Bucurie! Amintiti-va ca impreuna suntem puternici.

Ramona Alina Jacotă
LA MULTI ANI!