Asociația Școala Realizării Viselor,
vă urează
La mulți ani!

Fie ca anul 2018 să vă aducă Lumină, Pace și Putere de a realiza tot ceea ce este în Planul Divin cu Bucurie.Mulțumim,


Tuturor acelora care ați:
– donat
– sponsorizat
– susținut
Asociația Școala Realizării Viselor.
Fără voi acțiunile Asociației nu ar fi putut fi concretizate.

Voi sunteți motorul care pune în mișcare activitățile noastre și ne dați curajul să mergem înainte și să susținem promovarea de programe educaționale și de autocunoaștere.

2017 a fost un an pe care l-am denumit Surpriză. Și, deși uneori în viață suprizele nu sunt din cele mai plăcute, 2017 rămâne de departe un punct de reper în existența mea și probabil și a dumneavoastră, un an cu multe conștientizări și multe „capitole închise”, dar cu și mai multe „capitole deschise”.

Mai sunt 2 zile și vom face trecerea grațioasă în noul an și la fel de grațios ar trebui să ne facem bilanțul acestui an și să gândim, simțim, intuim ceea ce vrea Universul cu noi în 2018.

Este foarte clar că pentru fiecare dintre noi s-au produs schimbări majore și s-a pregătit într-un fel terenul ca începând din 2018 să ne relansam ființele pe o noua vibrație, pe un alt nivel de conștiință și, de ce nu, pe o altă linie de timp, să sperăm cea autentică, cea pe care Divinul ne-a pregătit-o cu multă Iubire.

Vă doresc din suflet putere de muncă, sănătate și luciditate în alegerea căii potrivite pentru fiecare dintre voi. Vă doresc să aveți curajul să ieșiți din rând, să aveți curajul să manifestați Esența Divină din voi, să aveți curajul să fiți vocali, să fiți vizibili, să fiți voi înșivă și să vă oferiți vouă și Universului cea mai bună versiune a voastră.

Am încredere în VOI = NOI și cred cu tărie că omenirea și-a înțeles menirea.

Cu bucurie,
Ramona Alina Jacotă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns