Loading Evenimente

« All Events

  • Acest eveniment a trecut.

Certificare Instructor Yoga & Mindfulness for Children

august 2 @ 9:00 - august 11 @ 19:00

Diverse studii arată că anxietatea și depresia lovesc copiii de la vârste mult mai fragede decât înainte, copilăria a devenit un univers al grijilor datorită presiunilor sociale. Anxietatea de cele mai multe ori se învață în familie iar una din consecințele acestui dezechilibru îl reprezintă limitarea exploatării noului ce atrage după sine un comportament de retragere și reprimare emoțională.

Copiii de azi au nevoie de încredere de sine, de dragoste, de comunicare deschisă și de resurse speciale care să le susțină interesul și atenția pentru a crește fericiți.

Mirador Yoga & Creativity School RCYS din Canada și EnjoyLifeCoaching Studio in Bucuresti te invită la Cursul Intensiv de Certificare Instructor Yoga & Mindfulness & Creativitate pentru Copii cu acreditare internationala prin Yoga Alliance USA.

Cui se adresează acest curs?

Acest program este un Curs de 95 Ore cu Certificare Internațională autorizat Yoga Alliance USA și este potrivit pentru cadre didactice, părinți, terapeuți, psihologi, life coaches, profesori de yoga…și oricine care are pasiunea de a ajuta copiii să-și atingă potențialul cel mai înalt de exprimare creativă.

Cursul are că scop instruirea copiilor de la vârstă de 2 ani și până la 16 ani. Această certificare împuternicește adulții pentru a crea atmosfera perfectă ce conduce spre descoperirea și creșterea potențialului copiilor (exemple: ateliere after school, activități în timpul școlii sau acasă, cercuri creative de familie, cursuri de dezvoltare personală pentru copii, programe variate pentru toate vârstele, etc).

Unde? Când? Cum?

Locație: Studio EnjoyLifeYoga , Str Dezrobirii Nr.9, Et. 2, camera 15 , București, Sector 6 (200m Metrou Piață Gorjuli)

Perioada: Vineri 2 august 2019- Duminică 4 iulie 2019 / ora 9.00 – 19.00 – Module 1-5
Vineri 9 august 2019- Duminică 11 august 2019/ ora 9.00 – 19.00 – Module 6-10

Cum: Programul Mirador de Certificare Internațională pentru Yoga Kids, Mindfulness și Coaching de Creativitate constă în:

– completarea ambelor nivele (LEVEL 1 & 2) pe parcursul celor două weekend-uri (Vineri-Duminică…orele 9:00-19:00.. pe 5-7 Iulie & 12-14 Iulie)

– practică voluntară de 10 ore cu copii și/sau familii (în școli, la ateliere creative, etc)

– pregătirea unei înregistrări video de 60 de minute cu o întreagă lecție predată unui cerc de copii.

– acces cu parolă specială oferită de trainer la 10 module extra de studiu online care complementeaza antrenarea în iunie

– includerea într-un grup de suport de coaching și mentorship on Zoom video (25 ore… folosind sesiuni video pentru multă inspirație și pentru punerea în practică a metodelor și activităților învățate

– diplomă de certificare internațională cu Yoga Alliance va fi obținută după completarea acestor cerințe. După verificarea şi aprobarea filmului, diplomă de certificare internațională cu Yoga Alliance se trimite prin poștă.

Preț: 750 eur / persoană ( discount inainte de 1 mai 2019). Tuitia este 800 eur dupa 1 mai 2019.

Modalitate de plata: pentru înscriere se achita un avans de 200 euro în contul de mai jos (acest avans e non refundable): Cont: IBAN RO40INGB000099990204175 ~ Banca ING Bank N.V Amsterdam, Sucursala București , Ionescu Carmen Maria
Dovadă plăţii se trimite la adresa de e-mail: ramonahelp12@gmail.com. Pentru informații puteți apela la 0773 707962

Locurile sunt limitate ,15 locuri, astfel primul venit , primul servit.

Tematică Cursului:

– diverse etape de dezvoltare a copiilor de la vârstă de 2 ani la
16 ani

– psihologia pozitivă a gândirii

– tehnici mindfulness pentru copii și activități de integrare

– terapii prin joacă cu mișcări de yoga (tehnici specifice de
yoga pentru copii, posturi adaptate în funcție de vârstă,
tehnici de respirație specifice copiilor, yoga cu partener, etc)

– Construirea şi planificarea orelor de yoga pentru copii,
pregătirea unei tematici anuale, ghid de invăţare

– metodologie yoga pentru copii în funcție de particularităţile de
vârstă pentru copii de grădiniţă

– insuşirea exerciţiilor de yoga pentru adolescenţi

– pregătirea unei ore de yoga în familie sub o formă distractivă

– yoga pentru mamă şi bebeluş şi yoga pentru gravide

– stimularea creativității și a memoriei prin coaching, povestiri
cu mișcare, dans, poezii, desen, instrumente muzicale și alte
expresii artistice

– dezvoltarea inteligenței emoționale, de atitudine,
comportament și limbaj,

– exerciții de concentrare mentală

– metode de reducere a stresului zilnic (pentru copii și adulți).

Solicita la ramonahelp12@gmail.com programul complet al cursului!

Despre Cezarina Trone:

Cezarina este fondator și trainer la Mirador Yoga & Creativity School RCYS in US & Canada (școală de acreditare internațională Yoga Alliance pentru instructori de yoga pentru copii, coaches și mentori de creativitate). Ea este Certified Life and Wellness Coach cu International Coach Academy, absolventă a Școlii Normale din Târgoviște și a Universității SIU (Southern Illinois University, Elementary Education, USA) cu o experiență de 23 de ani în educația copiilor în diferite țări (România, USA and W. Africa). A coordonat multe proiecte de coaching de creativitate și yoga cu copii (în diferite școli și centre de învățământ în USA) și a împuternicit între timp multe cadre didactice, părinți și adulți prin cursuri, ateliere și programe de dezvoltare personală folosind modalități relaxante și jucăuse atât pentru copii cât și pentru adulți.
Cursul din Romania este la a patra editie si este o bucurie imensa pentru Cezarina sa ne poata impartasi experientele ei si sa ne poata invata sa crestem in echilibru noile generatii.

Detalii

Începere:
august 2 @ 9:00
Se termină:
august 11 @ 19:00
Eveniment Category:

Detalii

Începere:
august 2 @ 9:00
Se termină:
august 11 @ 19:00
Eveniment Category: