Detalii Descoperă-ți menirea

Program online pe care il poti accesa de la tine de acasa oriunde te-ai afla

IMPORTANT!
Sambata, 13 ianuarie 2018, intre orele 15:00 -17:30 specialistul in astrologie Cerasela Pere va organiza o intalnire directa la care sunt invitati doar cei care s-au inscris in acest program. 
Scopul acestui atelier de lucru este sa va ajute sa parcurgeti cu succes acest program. Va recomand sa nu pierdeti aceasta oportunitate.

Pentru a participa la program, inscrie-te pana vineri 12 ianuarie 2018. Angajamentul tau va fi ferm atunci cand primim confirmarea platii pe email.

PASI PENTRU INSCRIERE:
Completati formularul de inscriere de mai jos si va voi contacta pentru a va furniza detaliile necesare pentru plata. Costul progamului este de 180 lei.

Persoana de contact: Ramona Jacota, telefon 0773707962
Programul a fost initiat in data de 28.12.2017!

Inscrie-te

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dragi participanti,
Ma bucur ca v-ati propus in 2018 sa construiti ceva important in viata voastra, ceva care sa reziste probei timpului. Este o oportunitate exceptionala ca incepand din acest an sa va impliniti un proiect care are legatura cu menirea voastra si care sa va ajute sa materializati cele mai inalte aspiratii din aceasta viata.

Programul cuprinde 5 lectii de baza plus o analiza punctuala privind aspectele lui Saturn in harta astrologica personala. De asemenea pe parcursul timpului se vor adauga diverse studii, articole, cazuistica, care sa va impulsioneze in munca voastra de creatori ai propriei realitati. Fiecare lectie este necesar sa o prelucrati astfel incat sa deveniti cat mai constienti de tema care va vizeaza pe voi si apoi sa creati un panou Vision Board care va activa o noua harta mentala in subconstientul vostru. Programul implica munca si concentrare din partea dumneavoastra dar Saturn rasplateste intotdeauna disciplina, rabdarea si perseverenta.

Pentru a veni mai mult in ajutorul dumneavoastra, voi crea pe Facebook 2 grupuri dedicate lucrului si studiului astrologic. Primul grup este legat de acest program Implineste-ti misiunea personala si cel de-al doilea este dedicat comunitatii care este pasionata de cunoasterea Universului. Va voi trimite curand invitatia sa va inscrieti in aceste 2 grupuri.

DESCRIERE PROGRAM
Veți primi o serie de e-mailuri și exerciții care vă vor ajuta să vă stabiliți care este scopul cel mai important pe care sa-l realizati in urmatorii 3 ani. Veti avea o meditatie inregistrata si o an

aliza astrologica sintetica legata de Saturn. Programul vă va ajuta sa obțineți claritate cu privire la directia de evolutie prioritara pe care este bine sa o urmati in urmatorii 3 ani. Va veti alinia obiectivele la puterea lui Saturn si la misiunea Capricornului din harta voastra personala. Veti obține acces la un sistem puternic care vă va permite să puneți toate piesele puzzle-ului vietii voastre la un loc si sa-i dati un sens clar. Veti obține un plan de acțiune care va va ghida pas cu pas pentru a va materializa obiectivele.

Programul cuprinde urmatoarele lectii:
Cum să-ți transformi viziunea în realitate? Psihologia care sta la baza atingerii obiectivelor. Ce reprezinta Mijlocul Cerului in harta ta natala? Cine este Saturn? Cum să folosesti energia lui Saturn pentru a vă descoperi și materializa viziunea. Cum să lucrezi cu energia Capricornului pentru a ajunge in “vârful muntelui”? Domeniile de viata prioritare pentru voi pentru a obtine succesul. Ce slabiciuni personale si ce obstacole stau in calea succesului vostru? Creaza Vision Board- panoul cu imagini sugestive care va ajuta sa va materializati obiectivele.

Când Saturn este în domiciliu in semnul Capricornului
este timpul ideal sa ne materializam visele si obiectivele!

Pentru detalii despre program accesati pagina acestuia aici.