Despre Ramona-Alina Jacotă

Am inceput să practic metoda Dr. Eric Pearl – Vindecare Reconectivă® si Reconectare®, dupa o cariera ca avocat, mediator si trainer/formator.

Dupa absolvirea cursurilor la Ljubljana( Slovenia) , precum si recertificarea din Belgrad si obtinerea certificării ca și Practician de Bază de Vindecare Reconectivă® si Reconectare®, imi dedic mare parte a timpului în acordarea de sedinte de Vindecare Reconectivă® si Reconectare®.

Întâlnirea cu frecvențele reconective a avut loc pentru mine dupa o căutare de 21 de ani în care am fecventat numeroase cursuri: yoga, Reiki, Silva, huna, trezirea inimii iluminate, imbinate cu o cautare profundă de înțelegere a scripturilor , inclusiv prin studii de limba greacă veche. Desigur ca in toata aceasta perioada am participat la workoshopuri, am calatorit si am experimentat cele citite.
Cred cu tarie in potentialul Fiintei umane si sunt sigura ca suntem sortiti succesului.
Va imbratisez cu drag si va Iubesc!

Inca din copilarie imi doream sa ajut oamenii. Mereu m-am gandit cum pot face acest lucru. Si mai ales m-am intrebat mereu de ce vreau sa fac asta. Dupa ce m-am intrebat  cativa ani cum sa ajut am ramas la intrebarea DE CE? De ce vreau sa ajut oamenii?

Adevarul e ca atunci cand afirmam ca imi doresc sa ajut oamenii , eram automat intrebata „DE CE?”, „De ce vrei sa ajuti oamenii?”. Raspunsul, la acea vreme era „nu stiu”. Apoi s-a transformat in „habar n-am. asa simt”.

Pot spune ca raspunsul a veni cam dupa 15 ani, cand aveam 20 ani. Atunci am aflat pentru prima data ce inseamna ca noi oamenii suntem UNUL/UNA , ca suntem interconectati si ca tot ceea ce fac pentru dezvoltarea mea, ajuta tuturor.

Cand am inteles ca orice succes al meu, cat de mic, ajuta tuturor, mi-am dorit enorm sa las ceva in urma mea – suflete atinse de lumina, oameni impliniti, oameni increzatori in ei si semenii lor.

Astfel, in 2016, au aparut primele doua carti scrise de mine.

„Margareta si Ramir” care este povestea sufletelor ingemanate si in esenta, aduce in fata cititorilor realitatea ca prezent=trecut=viitor. Este de asemenea o poveste a celor care simt, cred si traiesc aceasta realitate si mai cu seama a acelora care cred cu tarie in ei, in misiunea lor si in faptul ca fiecare fiinta este multidimensionala, regasindu-se si manifestandu-se in multe universuri paralele. Este o poveste pentru cei care vor si sunt pregatiti sa fie. Pentru toti cei care simt, cred si traiesc ca schimbarea constienta de acum si aici vine cu schimbari in toate dimensiunile in care fiintam, in toate liniile de timp in care ne manifestam, vindecand si armonizand fiinta in starea de fiintare. Cartea a aparut prin Gratie si Voie Divina, in Ordine Divina, fiind o poveste reala in desfasurare si toate celelalte volume vor aparea la timpul potrivit conform vointei Dumezeului Viu Primordial sub protectia caruia lucrez si actionez.

Comandă "Margareta si Ramir"

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

„Bai, asta e parerea mea/CURAJUL DE A FI TU INSUTI” este de asemenea un volum aparut multumita Gratiei Divine, bunatatii Dumnezeului in desfasurare manifestate prin mine. Este experienta personala de la 19 la 41 de ani si modul in care am perceput anumite aspecte ale vietii – capitolele cartii sunt: Cine sunt eu?; Moartea; Iisus; Casatoria; Iubirea; Cuvantul; Familia; Credinta; Adevarul; Dumnezeu; Matematica; Culegem ceea ce am semanat.

Comandă cartea "Băi, asta e parerea mea - Curajul de a fi tu însuți"

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Sunt voci care spun despre aceasta carte ca ar fi un manual, altii spun ca e prea simplu scrisa, unii au prins curaj sa inceapa sa lucreze la visele lor si chiar sa le vada implinite. Pot sa-ti spun doar ca citind aceasta carte ai toate sansele sa vezi aceasta lume intr-un alt fel, poate diferit de al tau si cine stie poate asta te va face sa iti pui propriile intrebari la care sa gasesti propriile raspunsuri. Poti afla asta doar citind-o.

Va iubesc Oameni si am incredere in voi/noi.

Ma puteti contacta pe contact@scoalarealizariiviselor.ro si/sau 0773707962