Asociația Școala Realizării Viselor,
vă dorește

Crăciun Fericit și Luminat întru Hristos,
alături de cei dragi vouă!
Fie să descoperiți Christul interior, fie să descoperiți Darul Lui Dumnezeu, Cine și Ce este cu adevărat Darul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi!Scrisoare către Dumnezeu


Dragă Tată,

cât de minunat că iți pot povesti despre această călătorie în care am hotărât împreună să mergem. Te simt lângă mine mereu, clipă de clipă, exact așa cum ai promis.
Și știu că vezi prin ochii mei (și a tuturor oamenilor), simți prin emoțiile mele (și ale tuturor oamenilor), gândești prin gândurile mele (și ale tuturor oamenilor), vorbești prin vorbele mele (și ale tuturor oamenilor).

Tată, preaiubitul meu Tată.
Aș vrea să îți mulțumesc că m-ai trimis într-un loc minunat. Aici să știi că cerul e albastru, pământul maro închis (cel puțin la mine în țară, sunt țări unde arată altfel) și există o sumedenie de plante, animale și Tată, am întâlnit și Îngeri, unii deghizați în oameni. Si sunt oameni. Mulți oameni, Tată. Oameni de diferite culori, unii sunt înalți, alții mai scunzi. Și știi ce e frumos? Toți se gândesc la tine (într-un fel sau altul, chiar și ateii) și te adoră în felul lor. Și sunt mulți cei care se gândesc la Tine și îți scriu și în numele lor. Să știi că dacă nu îți scriu, nu înseamnă că nu se gândesc la Tine. Poate sunt ocupați, însă toți Oamenii se gândesc la Tine.
Aș vrea să îți spun că sunt într-o familie tare drăgălașă și unită. Și am prieteni de diferite naționalități, culori și din diferite culte de adorare a Ta .

Tată, Pământul e viu și merită să meargă înainte. Pledez pentru Iubire și Pace. În aceste momente se vede cel mai bine cât de minunați sunt Oamenii și mă bucur că am venit AICI și ACUM.

Dragă Tata, îți voi scrie curând.
Știi, aici e Crăciunul, sărbătorim Nașterea Lui Iisus, Fiul Tău Preaiubit. E atât de frumos! Să vezi cum oamenii zâmbesc mai mult, sunt Bucuroși și își fac daruri. Își oferă cu Iubire daruri pentru că noi asta am învățat de la Iisus – să dăruim.

Pe curând, Tată.
Te iubesc! <3

Ramona-Alina Jacotă


Mintea nu face nimic altceva
decât vorbește,
pune întrebări
și caută înțelegeri.

Inima nu vorbește,
nu pune întrebări
și nici nu caută înțelesuri.
Ea se îndreaptă tăcută către Dumnezeu
și capitulează în fața Lui.

Francisc de Assisi


Doamne,
fa-mă pe mine o unealtă a Păcii Tale,
ca să mă eliberez;
fă-mă o unealtă
supusă și liberă
ca să trezesc
Cristul viu, dinlăuntrul meu.

Extras dintr-un cânt al Annei Hughes (inspirat de cuvintele lui Francisc de Assisi)

Prezență Divină din mine,
ce trăiești în toți și in toate,
ce răspândești iubirea și fericirea,
mă predau Voii Tale.
Pogoară în mintea și inima mea
strălucirea Luminii Tale,
contopește-te cu mine, pentru a materializa
Voia Ta pe Pământ.

Extras din Capitolul 28 – Rugăciunea de bază – volumul ”Esenienii copiii luminii” de Stuart Wilson și Joanna Prentis

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns