Cărțile mele

Băi, Asta E Părerea Mea
CURAJUL DE A FI TU ÎNSUȚI

Este un volum aparut multumita Gratiei Divine, bunatatii Dumnezeului in desfasurare manifestate prin mine. Este experienta personala de la 19 la 41 de ani si modul in care am perceput anumite aspecte ale vietii – capitolele cartii sunt: Cine sunt eu?; Moartea; Iisus; Casatoria; Iubirea; Cuvantul; Familia; Credinta; Adevarul; Dumnezeu; Matematica; Culegem ceea ce am semanat.

Pret carte: 42 lei cartea tiparita

Pentru a comanda cartea in formatul dorit, plateste suma in contul Asociației Școala Realizării Viselor si trimite datele de livrare impreuna cu dovada platii pe email la contact@scoalarealizariiviselor.ro  sau in formularul de procesare a comenzii din partea de jos a paginii.

Cont RON: RO14BTRLRONCRT0345132001

Banca Transilvania

Descarca capitolul 12 din cartea
Curajul de a fi tu insuti

Daca doresti Capitolul 12 intitulat „Culegem ce am semanat” din cartea scrisa de mine, Ramona-Alina Jacotă – „Bai, asta e parerea mea – Curajul de a fi tu insuti”, te invit sa te abonezi la site-ul Asociatiei din acest formular si vei primi un mail cu adresa de descarcare a documentului. De asemenea, vei fi la curent cu evenimentele pe care le organizam.

Margareta și Ramir

Este povestea sufletelor ingemanate si in esenta, aduce in fata cititorilor realitatea ca prezent=trecut=viitor. Este de asemenea o poveste a celor care simt, cred si traiesc aceasta realitate si mai cu seama a acelora care cred cu tarie in ei, in misiunea lor si in faptul ca fiecare fiinta este multidimensionala, regasindu-se si manifestandu-se in multe universuri paralele.

Este o poveste pentru cei care vor si sunt pregatiti sa fie. Pentru toti cei care simt, cred si traiesc ca schimbarea constienta de acum si aici vine cu schimbari in toate dimensiunile in care fiintam, in toate liniile de timp in care ne manifestam, vindecand si armonizand fiinta in starea de fiintare.

Cartea a aparut prin Gratie si Voie Divina, in Ordine Divina, fiind o poveste reala in desfasurare si toate celelalte volume vor aparea la timpul potrivit conform vointei Dumezeului Viu Primordial sub protectia caruia lucrez si actionez.

Pret carte: 24 lei cartea tiparita

Pentru a comanda cartea in formatul dorit, plateste suma in contul Asociației Școala Realizării Viselor si trimite datele de livrare impreuna cu dovada platii pe email la contact@scoalarealizariiviselor.ro  sau in formularul de procesare a comenzii de mai jos.

Cont RON: RO14BTRLRONCRT0345132001

Banca Transilvania

Formular de procesare a comenzii

Dacă nu faci ce vrei, de ce mai zici că-i Viața ta?
7 METODE PRACTICE DE RECUPERARE A PUTERII PERSONALE
Aboneaza-te si primesti pe mail acces la materialul gratuit
7 METODE PRACTICE DE RECUPERARE A PUTERII PERSONALE.
Nu voi distribui niciodata catre o terta parte datele tale.
FĂ ZILNIC CEVA PENTRU TINE
Află ceea ce PIERZI dacă nu ai grijă de tine
Abonează-te și primești pe mail acces la materialul gratuit
"FĂ ZILNIC CEVA PENTRU TINE"
Numele tău
Adresa de e-mail
Nu voi distribui niciodata catre o terta parte datele tale.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3NCV1BDdmR2OEJrP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
ENJOY AURORA BOREALIS