SCHIMBĂ-ȚI APA, SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA
Apa Kangen

Reprezentant KANGEN
Ramona-Alina Jacotă
0773707962

Cum incepem sa bem APA KANGEN

Este recomandat ca persoanele care incep sa bea APA Kangen sa bea apa cu pH 8.5. Beti cel putin 30 ml/kg corp de apa pe zi.
Daca desfasurati o munca solicitanta (fizica sau intelectuala), participati la activitati atletice, sau aveti probleme de sanatate aveti nevoie sa beti mai multa apa pentru a va mentine sanatosi. In aceste situatii este recomandat sa beti cel putin 50 ml /kg corp de apa pe zi. S-a constatat ca persoanele care beau minimum 50 ml /kg corp de APA Kangen pe zi obtin cele mai rapide rezultate.
Doctorii spun ca pentru a redobandi sanatatea trebuie sa bem APA Kangen intr-o cantitate egala cu greutatea corpului impartita la 20, in litri.

Exemplu: o persoana cantareste 70 kg => 70 : 20 = 3,5 litri de apa trebuie sa bea pe zi pentru a avea efecte notabile.

Din cauza ca in timp corpul nostru s-a obisnuit sa nu bea suficienta apa trebuie sa reinvatam sa bem apa.
Noaptea corpul nostru elibereaza toxinele prin respiratie si transpiratie iar dimineata la prima ora elimina urina si fecalele.
Dimineata, pe stomacul gol trebuie sa bem cel putin o cana de 250 – 300 ml de APA Kangen. Apoi pina sa ne facem toaleta mai bem inca doua – trei cani. Acest litru de apa baut ne va ajuta sa eliminam toxinele si fecalele mai usor. Sigur acest lucru se face in timp de o jumatate de ora pina la o ora. APA Kangen se bea o cana cu jumatate de ora inainte de micul dejun ceea ce va ajuta la digestia alimentelor. In timpul mesei nu bem apa de loc si dupa ce servim masa la jumatate de ora mai bem o cana de apa. Acelasi lucru se face la pranz si la cina .Cina se ia la ora 18 si dupa aceea nu se mai mananca nimic. Dupa ora 21 nu se mai bea apa pana dimineata dand rinichilor ocazia sa se odihneasca.

APA Kangen trebuie stocata in recipiente inchise la culoare, umplute la maximum, bine inchise si pastrate la intuneric. Proprietatile Apei Kangen tinuta astfel se pastreaza timp de 24-48 ore. APA Kangen isi pierde proprietatile prin expunere la lumina, miscare sau in contact cu aerul.
Din aceasta cauza APA Kangen nu se imbuteliaza si nu se vinde. Pentru a dispune de APA Kangen este bine sa avem un aparat propriu. Este recomandat sa consumati APA Kangen la temperatura camerei, cat mai apropiata de temperatura corpului.
Dupa ce ati baut cu succes cantitatea de apa sugerata de 8.5 pH timp de doua saptamani (cu succes insemnand ca nu ati avut nici un discomfort) puteti mari nivelul apei la 9.0 pH si ulterior la 9.5 pH.

Continuati sa beti cantitatea de apa sugerata de fiecare data cand setati aparatul, pentru cel putin 2 saptamani.

Pentru personele care nu pot bea apa: Sunt persoane care nu beau apa deloc ori s-au obisnuit sa bea alte lichide: ceai, cafea, sucuri, supa, etc. Alte persoane sunt bolnave de rinichi sau au fobii de apa si ele retin apa in tesuturi, iar altele au reflux acid.

Pentru aceste persoane recomandam consumul pe termen lung de APA Kangen alcalin-ionizata cu pH 8,5, poate chiar si 2 luni si ulterior sa creasca nivelul pH-ului.
Ele trebuie sa bea aceasta apa dintr-un recipient inchis la culoare care sa fie intotdeauna la indemana lor si sa bea o ingititura de apa la fiecare zece minute. In acest mod apa va fi absorbita rapid de tesuturi si nu se vor duce des la toaleta. In acest mod vor reusi sa bea 2- 2,5 litri de apa fara greutate. Aceasta apa va avea timp sa le rebalanseze balanta acido-bazica in spectrul putin alcalin si corpul va putea sa se autovindece.

Simptomele de curatare

Ocazional intalnim persoane care experimenteaza simptomul de “curatare”.
Acesta este cauzat de incercarea organismului de a elimina toxinele acumulate si reziduurile acide.
Daca aveti astfel de simptome precum durerei de cap, eruptii ale pielii, tuse, roseata, deranj stomacal, etc., cand incepeti sa beti apa cu 8.5 pH, continuati sa consumati APA Kangen si mariti cantitatea de apa pe care o beti pentru a ajuta organismul in neutralizarea si eliminarea toxinelor.

Daca apar aceste simptome la cresterea pH-ului (de exemplu de la 9,0 pH la 9,5) setati aparatul pe ultima setare de pH pe care ati baut-o fara sa aveti aceste simptome si continuati sa beti acel nivel de pH pana la disparitia simptomelor. Acesta este drumul cel mai scurt pentru a va detoxifia organismul.

Trebuie sa intelegeti ca nu apa vindeca. APA Kangen este o apa cu proprietatile fizice si structurale schimbate si de aceea reuseste sa intre in celule, sa le hidrateze corespunzator si sa elimine toxinele, ajutand corpul sa se autovindece. Ea actioneaza in mod bland, in timp si este un mod ideal pentru detoxifierea corpului si a colonului.

Efectul Herxheimer (comentariu important in legatura cu detoxifierea)

Uneori, atunci cand o persoana incepe pentru prima oara sa ingereze o cantitate mare de hidroxil (OH-), acestia sunt extrem de eficienti in curatarea corpului de agenti patogeni, metale grele si alte balasturi pe care organismul nu le mai elimina, depozitandu-le in tesutul adipos, intestine, etc. Daca organismul este extrem de intoxicat sau bolnav, nu va grabiti sa dati afara tot dintr-o data. Daca agentii patogeni sunt omorati prea rapid, cele 5 canale de eliminare a lor (adica ficatul, rinichii, pielea, plamanii si intestinele) ar putea fi supraincarcate temporar de toxinele rezutate din actiunea Apei Kangen , cauzand o scurta “criza de vindecare” prin simptome asemenea gripei, iritatii ale pielii, dureri de cap, ameteli, greata sau crampe musculare. Toate aceste simptome ar trebui sa cedeze curand daca veti continua procesul de detoxifiere consumand APA Kangen.
Acesta este efectul numit “Herxheimer” – intalnit si sub denumirea de “Wellness Syndrome”.
Se numeste astfel dupa Dr. Karl Herxheimer, cel care a identificat pentru prima data fenomenul. Este rezultatul mortii in interiorul organismului a zeci de milioane de agenti patogeni, si a faptului ca ei elimina toxine atunci cand sunt dezintegrati.
Eliminarea lor este atat de rapida si ampla incat corpul este incapabil sa proceseze eficient toxinele aparute, indeajuns de repede pentru a preintampina simptomele descrise mai sus.

Este posibil sa apara si diareea deoarece corpul incearca sa se curete singur.
In acest caz nu trebuie decat sa reducem cantitatea de APA Kangen pana ce criza vindecarii a trecut, iar apoi sa reincepem sa crestem dozajul in cantitati mai mici, marindu-le treptat.
Golirea regulata a intestinelor este obligatorie pentru a ne elibera de discomfortul detoxifierii.
Hotarati-va sa excludeti din dieta dvs. carbohidratii rafinati (zaharul alb rafinat, faina alba rafinata si produsele derivate din aceasta, etc) precum si grasimile saturate.
Straduiti-va sa faceti mai multa miscare.
Daca i se da ocazia, corpul dvs. va va uimi cu abilitatea sa de a se autovindeca!

Observatie importanta: Efectul Herxheimer nu este o reactie toxica la APA Kangen. De fapt, efectul Herxheimer va declansa o reactie toxica, dar nu fata de APA Kangen ci fata de toxinele ce se elimina rapid din corp. Este important de retinut aceasta diferenta, mai ales daca persoana vrea sa se trateze de o boala cronica.

Change your water …Change your life!

Schimba-ti apa… Schimba-ti viata!

Corpul Omenesc este 75% APĂ

Apa Kangen are 3 caracteristici principale

1. Antioxidarea
2. Micro-structura (Micro-clustering)
3. Alcalinitatea

1. Antioxidarea

Cauza imbatranirii este oxidarea. Oxidarea = Boala = Imbatranire. Aerul pe care il respiram are capacitatea de a oxida lucrurile, este oxidant. La fel se intampla si cu corpul nostru cand respiram sau cand consumam alimente sau bauturi acide. De aceea celulele noastre imbatranesc. Bolile apar din cauza oxidarii.
Apa Kangen este antioxidanta si are efect de anti-imbatranire. Este un puternic anti-inflamator. Din acest motiv bolnavii care sufera de anumite boli cum sunt: durerile articulare, guta, artrita, etc, au beneficii imediat dupa ce beau apa Kangen. Se elimina inflamatiile care se gasesc in anumite parti ale corpului. In tabelul de mai jos avem masurat factorul de oxidare. Observati ca apa alcalina Kangen ajunge la minus (-) 400, ceea ce inseamna ca este puternic antioxidanta, in timp ce bauturile acidulate gen Cola, Fanta, Sprite au un factor de oxidare de plus (+) 400.

2. Micro-structura (Micro-clustering)

Apa pe care o bem de la robient, apa plata, apa minerala, apa de izvor este compusa din micro-structuri formate din 15-20 de molecule in fiecare grup. De aceea cand bem apa normala simtim ca ne umflam, nu hidrateaza, nu intra in celule, organismul o absoarbe lent si o eliminam. Apa Kangen, produsa de aparatul Enagic prin electroliza se transforma intr-o structura mica; moleculele din micro-structuri se micsoreaza de 3 ori, devenind o apa cu o putere mare de hidratare si inflitrare in organism, in celule. Este apa care ajunge la creier in 60 de secunde. O apa normala ajunge la creier in 10 minute.
Astfel se explica de ce oamenii cu afectiuni ale sistemului osos si ale spatelui se vindeca cu apa Kangen. Pentru ca este mult mai fina, ea penetreaza foarte bine si cartilagiile care sunt foarte putin vascularizate. Apa Kangen ajuta la slabit. Grasimile la barbati la burta si la solduri la femei sunt zone nehidratate iar apa Kangen hidrateaza aceste zone.

3. Alcalinitatea

Sangele, pentru a mentine corpul in functiune, trebuie sa aibe un nivel de alcalinitate cuprins intre 7.35 pH – 7.45 pH. Aerul pe care il respiram este acid, mancarea si bauturile pe care le consumam sunt acide. Cum reuseste sangele sa isi pastreze alcalinitatea aceasta? Transforma aciditatea pe care o primeste din mancare in reziduuri acide, pe care le depune in diferite organe ale corpului, in rinichi sub forma de pietre la rinichi, sub forma de colesterol, la bila, pe colon, in articulatii, etc. Mai mult pentru a se ajuta ia calciu din oase si dinti generand cariile, osteoporoza.
Apa Kangen este alcalina, are un pH cuprins intre 8.5-9.5, ajuta sangele in neutralizarea acestor depuneri acide, vindeca si previne bolile care apar din surplusuri acide.
De asemenea multi medici, printre care si Otto Warburg, care a primit premiul Nobel, au declarat ca intr-un mediu alcalin cu un pH peste 7 nu se dezvolta cancerul. Toate bolile apar in momentul in care corpul devine acid. Cu cat corpul este mai acid este mai bolnav, cu cat este mai bazic, alcalin este mai sanatos.
Anumite alimente cum ar fi carnea, produsele lactate, prajelile, conservele sau combinarea gresita a acestora (cum ar fi: carne+cartofi; branza+paine, etc) determina crearea conditiilor pentru acidoza. Lichidele cum sunt: cafeaua, bauturile alcoolice sau acidulate creaza de asemenea aciditate in corp. Conform experimentelor facute, pentru a neutraliza efectul unui singur pahar de cola (pH 2,5) sunt necesare 42 pahare de apa Kangen.
Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi nici un dubiu ca utilizarea apei alcaline ne imbunatateste sanatatea. Pentru a duce o viata lunga, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din corpul nostru. Si putem face acest lucru usor, nu trebuie decat sa bem zilnic apa alcalina Kangen.

Broșură Apa Kangen România

Prezentare Apa Kangen

Revoluţionaţi-vă sănătatea cu Apa Kangen

Dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile aparatului de apă Kangen, sună-mă! 0773707962.

Poți beneficia de o prezentare gratuită a tuturor funcțiilor aparatului și poți primi răspunsuri la toate întrebările ce pot apărea.

Decizia îți aparține!

Cu drag, Ramona Alina Jacotă

Dacă nu faci ce vrei, de ce mai zici că-i Viața ta?
7 METODE PRACTICE DE RECUPERARE A PUTERII PERSONALE
Aboneaza-te si primesti pe mail acces la materialul gratuit
7 METODE PRACTICE DE RECUPERARE A PUTERII PERSONALE.
Nu voi distribui niciodata catre o terta parte datele tale.
FĂ ZILNIC CEVA PENTRU TINE
Află ceea ce PIERZI dacă nu ai grijă de tine
Abonează-te și primești pe mail acces la materialul gratuit
"FĂ ZILNIC CEVA PENTRU TINE"
Numele tău
Adresa de e-mail
Nu voi distribui niciodata catre o terta parte datele tale.
PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iMTAwJSIgaGVpZ2h0PSIxMDAlIiBzcmM9Ii8vd3d3LnlvdXR1YmUuY29tL2VtYmVkL3NCV1BDdmR2OEJrP2F1dG9wbGF5PTEiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
ENJOY AURORA BOREALIS